dissabte, 9 de desembre del 2006

L'especulació és una cosa bona, home!!


Que l'especulació és una cosa ( ho diré més fàcil pels que no ho han entès : És un Fet ), a aquestes alçades ja ho sabem tots menys els okupes ( el kalimotxo té molts efectes nocius encara per descobrir ). Us demostraré en quatre linies ( o potser més...especulació linial ) que l'especulació redistribueix la riquesa que genera, entre totes les capes de la societat.
Comencem per què és el que fa l'especulació: bàsicament encareix el preu dels pisos i del sol on es construeixen. Conceqüència inmediata: els joves no tenen vivendes i per aquest fet per no haver de passar vergonya de portar la parella a casa els pares i incomodar-los amb els gemecs de l'amor, han d'anar a follar a qualsevol altre lloc dignes d'anàlisis, per exemple si ho fan en un cotxe, estan generant beneficis a les petroleres ja que tard o d'hora hauràn de posar benzina, si ho fan al carrer, exerceixen d'ajut addicional a la guàrdia urbana, amb el que l'ajuntament s'estalvia uns sous en contractacions extres... i així podriem parlar de 3'4 bilions de casos ocorreguts a la ciutat de Barcelona durant l'últim any.
En fi, veieu com de l'especulació s'en treu un benefici que ens ajuda a tots a complir les ordenànces de civisme i fer que cada vegada més ens tornem lleons amb molta veu però sense ungles. Així no anem enlloc i mentre continuin pujant els tipus d'interés dels crèdits ens tenen agafats pels collons per que acabem sent nosaltres els que ens veiem a especular fins i tot amb els nostres ovuls i esperma ( que prou deteriorat està de tant portar texans apretats i és que la movida madrilenya va fer molt de mal ). LLegiu-vos tots V de vendetta i potser acabareu entenent moltes més coses de les que us creieu capaç.
P.D.: per cert, la paraula especuladors que costa un ou escriure-la en el teclat de ordinador, us heu fixat que té nom d'instrument macabre d'un ginecòleg psicopata!!!!!!!!!

dijous, 7 de desembre del 2006

The great Below ( Trent Reznor )

Mirant fixament al mar

ella vindrà?

Hi ha esperança per a mi

després del dit i fet

qualsevol cosa a qualsevol preu

tot per a tu.

Totes les despulles d'una vida perduda,

tot per a tu.

El món sencer ha tancat els ulls,

fe cansada, dèbil i usada,

per tot el que podriem haver fet

i tot el que podria haver estat.

L'oceà m'atrau al seu costat

i em xiuxiueja a l'oida

el destí que he escollit

tot es torna clar.

Les corrents tenen la paraula,

el temps s'acosta

em purifica,

em fa desaparèixer.

Descendeixo desde la gràcia

en brassos de la corrent submarina,

tornaré al meu lloc

a la Gran Profunditat.

Dedicat a Ciscu Ordoñez ( que no està mort ).

dimecres, 6 de desembre del 2006

Fumando espero....


Ja tinc la solució als fumadors com jo!!!. Posem pel cas que tenim una esperança de vida de més o menys 80 anys ( per aquí va la cosa ). Si ens fumessim una cigarreta cada dia de la nostra vida acabariem les nostres hores havent fumat la no despreciable quantitat de 29.200 cigarretes, això fa un total de 1.460 caixetes de tabac ( una dada tonta és que traduït a euros son ni més ni menys que 3.650 € aproximadament!! ). Si això ho dividim pels dies que té un any, ens dona que haurem fumat l'equivalent a 4 anys de la nostra vida!!!. Ara jo em pregunto : no seria més fàcil que la Seguretat Social ens proporcionés les 1.460 caixetes totes de cop quan tinguéssim 10 anys i als 14 ja ens ho hauriem fumat tot i podriem començar una vida plena de salut?. Ja, Ja, Ja... per celebrar-ho vaig al Paki a comprar tabac, que només em queda un PITILLU!!!!

Rebollo mola


Tot això del còmic està molt bé, realment hi han coses boníssimes, molt més bones que un grapat de llibres de merda que venen milers de còpies per tot el món. També s'ha de dir que dins del món del còmic hi han verdaderes merdes o bé gent que s'hi dedica sense saber per què s'hi dedica. Hi ha però una raça especial de gent que dibuixa i fa còmics que si bé l'especialitat ja dona per la transgressió encara estan més enllà del politicament incorrecte. Com en Rebollo, que a part de ser un excel.lent dibuixant, guionitza uns còmics d'una intensitat macabre sense pensar en "el que diràn". Crec que ja queda molt poca gent que fagi les coses amb dos collons i no pensant en el que és políticament correcte, perquè no es poden fer acudits de putes, negres, skins i drogues...? Ah si! és que son temes de molt alta sensibilitat social i mereixen tot el nostre respecte institucional. Si volem que realment sigui així, incorporem-los al nostre imaginari còmic i les coses segur que van millor. Un bollo para Rebollo, que se'l mereix més que uns quants prèmis Nobel de literatura!!. Rebollo mola el podeu comprar a la botiga de còmics "Antifaz" de Major de Gràcia o al bar " la birreria" del carrer Riera de St. Miquel, també de Gràcia.