dijous, 14 de desembre de 2006

Jet lag, Jet lag!!!


Jet significa literalment " sortidor, propulsió " i Lag, a part de ser qüasi bé la totalitat del meu cognom també significa " demora ". Si hem de fer cas a les noies de la sèrie de TV3, el jet lag és tot el contrari del que ens expliquen els cientifics, perque només feia falta veure-les a elles que anaven tot el dia com una moto i es passaven la vida viatjant. Ara jo em pregunto que passa amb els jugadors del Barça, porten una vida molt estressant, cobren pocs diners per fer el que fan, no estan acostumbrats a viatjar ( amb totes les comoditats del món ) o es que directament son unes senyoretes ( sense voler faltar al sexe femení, que en aquestes qüestions son molt més fortes que nosaltres ). Son un equip " Jet ", o sia que surten molt i per això van cansats per la vida o son un equip " Lag " que arriben tard a tot arreu per que van cansats. De fet m'importa ben poc mentre tinguem en Ronaldihno i fagi el que ha fet avui contra els mexicans. Visca el jet lag blaugrana!!!!.

dilluns, 11 de desembre de 2006

L'insòmni de l'ós


Resulta que a Bulgària tenen una vintena d'óssos bruns que no agafen el son per poder hivernar ja que fa molta calor i està clar que un ós que no hiverna no és un ós ( com a mínim com el Yogui ). Ela cuidadors del parc s'han estat trencant el cap ( n'hi han dos a l'hospital General de Sant Stoichkov amb politraumatisme cranial ) per veure com podien fer dormir als peluts animalons i després de molt pensar han decidit que la millor manera era cebant-los a base de fruites i verdures a veure si els agafava ganes de fer una bacaineta. Sembla ser que funciona i que a base de cols, naps, taronges i llimones els amics de Yaki i Nuka comencen a tancar els ulls. Ara jo em pregunto, si una col pot adormir un ós durant tot un Hivern, que fem nosaltres atiborrànt-nos de somnifers i hipnòtics per poder dormir la gens despreciable qüantitat de 7 hores diàries?. Ara entenc per que Bulgària és el pais dels sòmnis!!. Ja ho deia el gran filòsof: " si a Bulgària vas, ràpidament t'enllitaràs " ( potser es referia a una altra cosa, no ho se però en tot cas lliga amb el tema ).

diumenge, 10 de desembre de 2006

Pregunta ràpida...


Tenir un parell de collons, significa que tens dos ous o que tens un germà siamès enganxat a tu amb el que comparteixes les gònades?. No ho se noi/a, perque un parell son 2 però collons és plural i per tant aquí hi ha alguna cosa que no cuadra. Digue'm tonto però no ho entenc, a més, què passa si en tens un més gros que l'altre o si t'han castrat o si no et surt dels collons o si els tens encongits per culpa del fred o si...?
Més informació al institut nacional d'estadística de les illes Bikini.