dissabte, 9 de desembre del 2006

L'especulació és una cosa bona, home!!


Que l'especulació és una cosa ( ho diré més fàcil pels que no ho han entès : És un Fet ), a aquestes alçades ja ho sabem tots menys els okupes ( el kalimotxo té molts efectes nocius encara per descobrir ). Us demostraré en quatre linies ( o potser més...especulació linial ) que l'especulació redistribueix la riquesa que genera, entre totes les capes de la societat.
Comencem per què és el que fa l'especulació: bàsicament encareix el preu dels pisos i del sol on es construeixen. Conceqüència inmediata: els joves no tenen vivendes i per aquest fet per no haver de passar vergonya de portar la parella a casa els pares i incomodar-los amb els gemecs de l'amor, han d'anar a follar a qualsevol altre lloc dignes d'anàlisis, per exemple si ho fan en un cotxe, estan generant beneficis a les petroleres ja que tard o d'hora hauràn de posar benzina, si ho fan al carrer, exerceixen d'ajut addicional a la guàrdia urbana, amb el que l'ajuntament s'estalvia uns sous en contractacions extres... i així podriem parlar de 3'4 bilions de casos ocorreguts a la ciutat de Barcelona durant l'últim any.
En fi, veieu com de l'especulació s'en treu un benefici que ens ajuda a tots a complir les ordenànces de civisme i fer que cada vegada més ens tornem lleons amb molta veu però sense ungles. Així no anem enlloc i mentre continuin pujant els tipus d'interés dels crèdits ens tenen agafats pels collons per que acabem sent nosaltres els que ens veiem a especular fins i tot amb els nostres ovuls i esperma ( que prou deteriorat està de tant portar texans apretats i és que la movida madrilenya va fer molt de mal ). LLegiu-vos tots V de vendetta i potser acabareu entenent moltes més coses de les que us creieu capaç.
P.D.: per cert, la paraula especuladors que costa un ou escriure-la en el teclat de ordinador, us heu fixat que té nom d'instrument macabre d'un ginecòleg psicopata!!!!!!!!!