dilluns, 1 de gener del 2007

Malo, malo, yo soy malo!!!!

Dos dies abans que executessin al senyor Hussein, una gran presentadora del telenotícies de Antena 3, després de donar la notícia dels inminents fets, va acabar dient " a Sadam ya le queda un dia menos de vida ". Bravo!! fantàstic, una gran lectura dels fets, però del que no es va donar compte aquesta heroina de les notícies, és que a ella també li quedava un dia menys de vida, bàsicament a tots ens quedava un dia menys per morir, ja que pel que tinc entès, cada dia que passa ens en queda un menys, et diguis Sadam o Oriol o Bush ( desgraciadament aquest no s'ofegarà amb una altra galeteta salada...). Total, segurament en el llibre d'estil de Antena 3 els dies passen per a tothom menys per als presentadors.
Bon 2007 i a veure si aquest any podem asistir a algun funeral d'estat a l'altra banda de l'Atlàntic Nord!!!.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

jo, crec que és pitjor el "putu" bush, pare i fill i esperit sant, que tots els dictadors que ja porten el pijama de fusta armat de formigó.
good year!

sebastià jovani ha dit...

Curiós, això de l'impertèrrit pas del temps. Es pot mirar però de forma inversa. Si és cert allò que diuen dels homenatges i els revivals i els docudrames que permeten que existeixis davant dels ulls de l'atònita i catòdica població multimierda només quan ja cries malves, resulta que cada dia que passa tinc un dia (o un fotograma) més de vida en la hipòtesi del meu homenatge pòstum. El periodisme necrològic crea teories físiques paral·leles. No ho oblideu. O sí, se me'n fot.

Artuditu ha dit...

La venjança és legítima. La clamen els oprimits i és de justícia executar-la per aquestos, pels oprimits.

El que no veig gens clar és legitimar la venjança. Un sistema que vulgui impartir justícia ha de desestimar-la, pq tothom sap, que la venjança és reconfortant, però mai justa.

Si la paia d'A3 s'alegra de que s'han pel·lat al Sadam Husein, doncs fale, però que no m'ho pintin del pal que matar a uns pq ho ha dit un tribunal si que es pot fer, i a d'altres que els han pel·lat pq ho han dit uns molt dolents molt dolents, no.

I pel que fa a aquests pseudo periodistes d'A3....
a tot porc li arriba el seu Sant Martí.